Säännöllisyydestä

On asioita, joita tehdään päivittäin tai viikoittain. On asioita, joita pitää tehdä päivittäin tai viikoittain. Toisia asioita taas haluaa tehdä niin usein kuin mahdollista, ja harmittaa, jos ei ehdi tai pysty. Säännöllisyys voi siis olla joko rasitus tai pyrkimys. Toisaalta taas sekä että, esimerkiksi siivoamisessa. Siivoaminen, tuo päättymätön tarina, jonka parhaat hetket ovat aina jokaisen luvun jälkeiset hetket. Kuten juuri nyt.

Monen viikon liikuntatauon jälkeen huomaan kaipaavani viikkorytmiä, joka oli ennen flunssan pakottamaa pysähtymistä. Mutta nyt ei ole enää mihin palata, sillä vanha jäsenyys loppui ja pitäisi keksiä uusi paikka. Mistä löytää toinen, vähemmän sitova ja edullisempi juttu, josta haluaa säännöllisen osan elämää ainakin joksikin aikaa. Muutos onkin omalla tavallaan ihan tervetullutta, ettei jämähdä kiertämään samaa kehää. Kivassa kehässä on toki puolensa, mutta edellinen on nyt jo nähty. Jotain itsensä liikuttamista pitäisi joka tapauksessa päästä tekemään taas säännöllisesti, muuten en tunne olevani kunnolla elossa.

Flunssatoipilaana oleminen on rikkonut normaaleja kuvioita myös hyvällä tavalla, sillä olen tullut tehneeksi jotain, johon en ole aikoihin venynyt. Olen nimittäin ollut ihmisten parissa enemmän kuin aikoihin! Sosiaalinen elämäni on ollut todella epäsäännöllistä ja vailla mitään pyrkimyksiä niin pitkään, että viime aikoina kohtaamisia on ollut minun mittakaavallani jopa runsaasti. Ja myönnetään, että vaihtelu on virkistänyt.

Säännöllisyys on suhteellista. Myös siivoamisessa, liikunnassa ja sosiaalisuudessa. Minun kokemukseni säännöllisyydestä on ehkä toista kuin sinun tai jonkun muun. Eikä ole yhtä oikeaa kokemusta, vaan monia erilaisia ja eri ihmisille sopivia.

Säännölliseksi muodostuneesta sairastamisesta olisin kuitenkin valmis luopumaan heti, sillä kolme tautia kahdessa kuukaudessa on jo vähän liian usein. Poistuminen loputtomalta tuntuvasta kiertestä sopisi siis hyvin. Ei enää neljättä peräkkäistä kierrosta, kiitos!

 

 

säännöllisyydestä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s